Expedia.com sleva 200$
Než to sepíši tak dávám náskok diskutérům. Sleva až 200$ na hotely, osobně mám 4 noci v pražské 4hvězdě se snídaní za 690 Kč, nicméně jdou i varianty, které jsou za 0,-
$100 na min. 3 noci: DISCVR105
$150 na min. 4 noci: DISCVR151
$200 na min. 5 noci: DISCVR201
Rezervace na americké verzi expedia.com
převzato od pirátů.
Sorry, your coupon cannot be applied to this booking. Please check the Terms & Conditions.
korých hotelov sa to teda týka?
Pěkná akce, i když jsem ji nevyužila. Chystám se sice na pět dní do Edinburghu, ale tamní hotel už mám vybraný a v té rychlosti se mi nepodařilo najít stejně strategicky výhodný. Ale víc takových akcí:)
Koukam, ze hodne z nas koupilo. Ja hotely od 4.3. - 15.3. v Indii / Kerala za celkem 38 USD misto 338 USD. Rikam si, ze to snad ani neni mozny aby to proslo ...
Booknul jsem Budapešť na 3 noci za 22 dolarů. Ale je to nějaké čudné, jednak jsem nedohledal jestli je můj hotel označený jako Expedia Rate a taky jsem si u Expedie neregistroval účet (což je uvedeno v podmínkách). Jinak to ale slevu započítalo, peníze zhltnulo .. myslíte že to klapne? Budu čekat na ohlasy ostatních jestli jim to klaplo protože já jedu až v srpnu . Mám v záloze si to ověřit tím, že se ozvu na hotel s tím, že jsem ztratil mail potvrzující rezervaci, tak ať mi připomenou kdy a za kolik to u nich mám booknutý x).
hotel na tři noci za 201dolarů, po slevě za 101dolarů, to by mohlo projít, mam aspoň vyšší hodnotu doplatku než je výše slevy, v tohle doufam, že budu v lucky group..
Taktéž jsem využil kuponu hotel v Řecku Glyfada/Atheny, na 5 nocí 424 USD po slevě 224 USD
Dobrý den, chtěla jsem se optat jak to funguje...zkoušela jsem to několikrát do Egypta (Shram) od 29.9. do 3.10....na 4 dny pro dva lidi v minimální hodnotě 2x150 doláčů, ale ten kupón na 4 noci nefunguje, zkoušela jsem i jiné kombinace, ale také marně...pak jak tady píše někdo i ten samý hotel do Řecka na 5 dní za tu samou částku a také to píše, že kupón je neplatný...dělám to přes expedia.com a furt nic. dokážete mi někdo poradit v čem je háček, že někomu to jde a jinému ne? Můžete to být i rukama, ale nevím....děkuji
Zkouším třeba toto a kód nejde uplatnit...https://www.expedia.com/HotelCheckout?t ... laceHolder
Včera jsem se zdárně ubytoval v Praze, ale teď mi na druhé ubytování přišel Cancel a refund, takže to ruší asi postupně všechno
já jsem teda zvědav, zda nás nechají dobydlet co píší jako důvod zrušení? Podmínky neměly nic, co by se porušovalo.
Ja mám bez free cancel a nedošlo mi nič (okrem mailu so žiadosťou o feedback )
Mám to ale na Marec, tak majú ešte čas mi to zrušiť . A v profile mám USA údaje, keby to nejak podľa toho filtrovali
já měl na tohle pondělí s možností free storna do neděle a dneska mi to storno udělala přímo expedia
vůbec v emailu nepíšou nic, prostě storno, nenadávají, že bych porušil podmínky, neomlouvají se, že šlo o chybu ... prostě jen zrušili rezervaci a nejde se přihlásit ani na expedia účet
ja zatial tiez nemam ziadne info o zruseni mojho pobytu v hirosime ... ale mam to taky az na marec takze maju cas ...
Sázím spíš na to, že kdo neměl free cancelation, tak mu to klasicky uznají. Tam holt transakce proběhla a hotel už má peníze.
Tak uvidime, treba to vydrzi... mam rezervaci od 4.3. do 15.3.... penize uz mam pryc z uctu, ale u hotelu napsana poznamka, ze rezervace lze zrusit do 2.3. :/
tak hlavně, že právě poslal expedia valentýnský kupon na slevu 50 dolarů, tentokrát už s minimální útratou 200 usd
fakt ironický
tak už zrušili rezerváciu aj mne, tu je dôvod..
Dear Expedia Customer,
Your Expedia purchase 1977...... has been cancelled due the following reasons:
To make this purchase, you used a coupon that was made available to Discover® cardholders for purchases made on their Discover card. This coupon was improperly distributed to some non-Discover cardholders and improperly used for purchases made with cards other than Discover cards. The terms and conditions of the coupon require that a Discover card be used for payment. The terms and conditions of the coupon also include other restrictions including a prohibition on the use of more than one coupon per account and a restriction limiting use of the coupon to U.S. customers. For your reference, below is a copy of the coupon that you used
Ja využil všechny tři kupony a teď mi přišly dva maily ze rezervace s kupónem na 150 a 200 dolaru byly zrušeny. Na 100 dolaru je rezervace stále platná, tak uvidíme.
taky mam cancel na e-mailu kvuli nedodrzeni terms and conditions...
- nicmene hotel byl "This reservation is non-refundable and cannot be cancelled or changed."
- penize strzeny ve stredu
- na expedii booking ale stale je jako aktivni a v hotelu mi rezervaci telefonicky potvrdili